Om mig

Velkommen til min blog :-)

En kort præsentation af mig selv kunne lyde:


Jeg en en kvinde, der efterhånden befinder mig i den sidste del af 30'erne. Jeg bor i Østjylland nær Horsens, men er opvokset i Sønderjylland. Jeg bor sammen med min kæreste, M og vores tre krudtugler: vores søn, D (2007) og vores 2 døtre L (2009) og F (2012). 


Jeg bruger min blog til at dele glimt, tanker og mindeværdige episoder fra vores hverdag samt opskrifter på mad og kager. Jeg elsker at bage, og bruger derfor bloggen som det sted, hvor jeg gemmer mine afprøvede opskrifter.Hvis du vil vide yderligere informationer om mig, kan jeg fortælle følgende 10 (vigtige) ting:


1) Jeg elsker De Unge Mødre og har fulgt troligt med igennem flere år

2) Som barn ville jeg være dyrlæge eller frisør (same/same??)

3) Jeg stadig er lidt bitter over, at mine forældre ikke ville lade mig få min egen hest som barn (tænk, hvad det kunne være blevet til? Ahrm..)

4) Har en svaghed for mørk chokolade og karameller

5) Jeg er 100 meter mester i overspringshandlinger. Jeg arbejder mest effektivt under pres, selvom jeg ville ønske, det ikke var tilfældet.

6) Som ung ville jeg ingen børn have. Jeg drømte om en succesfuld karriere med masser af penge (gerne i USA), men det ændrede sig da jeg havde gennemført min uddannelse som eksportingeniør

7) Er blevet temmelig afhængig af Hayday (damn you, det er jo totalt spild af tid!)

8) Har en hemmelig drøm om at blive selvstændig og leve af min hobby (men hvilken?)

9) Er et rodehoved, der trives meget dårligt i rod.

10) Jeg drømmer om at opleve glæden ved at løbe og kunne løbe langt.Og nej, jeg har hverken lang hals eller ben! Som barn kaldte min mor mig for struds. 
-Deraf blognavnet :-) God læsning…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar