tirsdag den 16. oktober 2012

Er jeg mon den eneste.....

.... der er begyndt at tænke lidt på jul?

Billede lånt her

Altså, det er ikke fordi, jeg er gået helt juleamok eller noget, men jeg indrømmer gerne, at jeg længe har tænkt på børnenes pakkekalender. Vores børn får nemlig en gave hver dag, og for at det ikke skal være en masse ubrugeligt skrammel, bruger jeg hvert år temmelig lang tid på at finde på nogle gode ting.

Til det formål har jeg i år benyttet mig af Facebook. Jeg er nemlig blevet flittig bruger på nogle af de lokale salgssider, der er dukket op på Facebook indenfor det sidste stykke tid. Jeg både køber og sælger der og synes, det er fedt, at man ikke skal bekymre sig om fragt, men derimod bare kan køre hen til sælger, da vi alle bor i kort afstand fra hinanden.

Med henblik på børnenes pakkekalender, har jeg indtil videre købt en del Disneybøger, bondegårdsdyr og Byggemand Bob figurer, og jeg kunne godt forestille mig, at der vil blive købt lidt mere til børnene via Fb, hvis det rette dukker op. På denne måde får børnene nogle gode ting, men til billige penge, for når de (for det meste) får en gave hver dag, skal hver gave jo ikke koste alverden. I dag fik jeg også købt deres chokoladejulekalendere, som er den obligatoriske gave i pakkekalenderen d. 1/12.

Måden vi laver pakkekalender på herhjemme er, at hvert barn får en gave i sokken hver dag, HVIS de vel at mærke har opført sig ordentligt! Ellers lægger "nissen" en kartoffel i sokken (eller en gammel kartoffel, som børnene siger. Men den er nu ikke gammel....). Denne type pakkekalender startede i sin tid ved et tilfælde, da D var i selvstændighedsalderen. Denne periode krævede en del kampe, så det hjalp faktisk lidt at indføre denne type pakkekalender. Nu er kampene heldigvis blevet færre, men måden at lave pakkekalenderen på, har ligesom hængt ved.

På denne måde behøver jeg jo heller ikke have 24x2 gaver klar d. 1/12. Men jeg skulle gerne have de fleste klar, så indenfor det næste stykke tid, skal jagten på gode, billige gaver intensiveres lidt..


2 kommentarer:

  1. Nope, du er ikke den eneste. Alle staruttens gaver pænt pakket ind, og jeg mangler bare fem til gemalen. Vi har fælles pakkekalender, så vi får 8 gaver hver.

    Jeg har sådan glædet mig til at skulle jule i vores nye hus, og det er er rigtig vigtigt for mig, at sidst-november og december bliver hyggelige uden stress og jag - det har vi rigeligt af i forvejen. Derfor er jeg i god tid, og jeg nyder rigtig meget ikke at være under pres og at gå og tænke på at glæde min familie nu, hvor vi er allermest slidte.

    SvarSlet
  2. Hihi - på ingen måde den eneste!!!! Det er bare så hyggeligt med julen! PAkkekalender og julegaver indkøbt og julens bagedage også ved at være planlagt med venner og familie!
    Og sikke en skøn og hyggelig blog du har:)PS. Du har vundet min give-away, så send en mail til kageeventyr@gmail.com

    SvarSlet