torsdag den 9. maj 2013

Hyggedag herhjemme

Jeg mener, vejrudsigten lovede regn for Kristihimmelfartsferien inden helligdagenes start, men indtil videre har vejret da vist sig fra sin bedste side. Ihvertfald her hvor vi bor!

Derfor har vi nydt vejret herhjemme i haven i dag med forskellige opgaver bl.a. har jeg taget kampen op mod mælkebøtter i græsplænen, jeg har beskåret lavendler (hvilket er lige sent nok, for de var allerede begyndt at skyde), og L fået taget støttehjulene af sin cykel og derefter øvet sig i at cykle igen og igen...

Dagens højdepunkt var en tur på losseren med far. Både D og L nyder at hjælpe far med at fylde trailer eller bil og derefter køre på losseren og hjælpe med at tømme den igen. Vi ejer (desværre) ikke en trailer selv, selvom vi tit har store mængder haveaffald, men heldigvis har vi nogle naboer, der vedvilligt stiller deres trailere til rådighed, så i dag fik vi en fyldt en trailer med top på.

Mens de arbejdede udendørs, og F tog sig en lur, så jeg mit snit til at afprøve en ny bolleopskrift, så der var friskbagte boller til eftermiddagskaffen. Valget faldt på disse lækre gulerodsboller.

Lige da de skulle til at afsted på lossepladsen, fik D besøg at én af sine klassekammerater, og drengene ville gerne med M på losseren. Efter lidt overtalelse blev L hjemme hos mig, hvor hun fik lov til se lidt tegnefilm, mens jeg færdiggjorde bollerne. Og da de kom hjem igen hyggede vi med de friskbagte boller og en lækker jordbær/hindbær/blåbær/banan smoothie.

Alt i alt en dejlig dag..

L øver og øver. Hun er der ikke helt endnu, men hun er meget ivrig, så jeg er sikker på, det snart lykkes

I cykelpauserne blev der lavet mad i "udekøkkenet"

Lille F kom også i haven og nød at ligge i sansegyngen. Det var ekstra sjovt sammen med storebror, men hun lå der også meget længe alene. Vi var forbi gyngen en gang i mellem for at give den et lille skub, og så lå hun ellers bare helt stille og kiggede med et smil på læben.

Så er kampen taget op! -Mod mælkebøtterne altså! Og der var altså væsentligt flere end det ses her.
Tulipanerne fangede jeg bare lige med kameraet, da jeg går og glæder mig til, at de meget snart springer ud.

I øjeblikket fylder denne hule en stor del af stuen, og børnene brugte det meste af formiddagen + sidst på eftermiddagen på at lege derinde. Først var det et familiehus og til sidst var det en hundekennel. Kønt er det ikke, men jeg nænnede ikke at bede dem om at pakke sammen, for nej hvor de hyggede sig.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar