torsdag den 13. februar 2014

Og hvordan går det så?

Billede lånt her

-Altså med den nye livsstilsændring, som jeg ønsker at gennemføre i 2014? Jeg ville så gerne have fortalt, at det bare går super godt, og var jeg blevet spurgt for 3 uger siden, havde det også været sandt. MEN så ville skæbnen, at jeg fik betændelse i min øregang. En betændelse, der betød hævet, lukket øre med hævelse ned i kæben og manglende nattesøvn som følge.

Det betød nogle sygedage og mine løbeture måttet jeg skyde en hvid pil efter. Desværre betød det også selvmedlidenhed, og for mig betyder det søde sager som trøst. Min fornuft sagde mig, at det var temmelig dumt, eftersom jeg overhovedet ikke havde lyst til det, men hvad pokker skal man ellers trøste sig med, hvis man skal være lidt god ved sig selv? –Forslag modtages MEGET gerne.

Nå, men jeg var egentligt kommet over min normale sukker craving (damn you ”#¤%&¤%&), men min trøstespisning betød, at sukkerdjævlen nu er dukket op fra sit skjul igen!! Og jeg er SÅ træt af det!
Men men men….. Det skal f…. være løgn, skal det! Jeg har ikke opgivet mine store forhåbninger for 2014, så nu starter kampen forfra mod sukkertrangen.  Det tager typisk 1-2 uger, før den er mere eller mindre væk. Det bliver hårdt, men når først jeg er kommet over på ”den anden side”, er det SÅ fedt! Og så er det faktisk slet ikke så svært. Det svære er at komme over den første svære tid, hvor sukkertrangen er stor. Men jeg har gjort det før, og jeg kan gøre det igen! Basta!

Og så skal løbeturene også genoptages. Det begyndte at gå rigtig godt, inden jeg blev syg i øret, men jeg synes godt nok, det er op af bakke at komme i gang igen. Jeg havde ellers investeret i nye løbesko, så jeg havde store forventninger til, at skulle begynde at løbe igen. Jeg fik foretaget en løbetest i den nærmeste Intersport, så jeg kunne få de sko, der lige præcis passer til mine fødder.

Men da jeg kom ud at løbe med dem, fik jeg desværre ondt i den ene fod. Så af sted til Intersport igen, der heldigvis var så flinke at bytte skoene, selvom jeg havde løbet i dem 1 gang. Så jeg fik et nyt par. Men dem får jeg også ondt i fødderne af! (og denne gang i begge fødder) Så nu ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal gøre… vil ikke være bekendt at bytte endnu et brugte par sko, så jeg tænker, at jeg ”bare” skal have skoene løbet til, så skal det nok blive bedre.

Men med dette i baghovedet har det altså bare været endnu sværere at komme i gang med at løbe igen.  Men nu skal det altså være! D og L er på ferie hos bedsteforældrene i denne uge, så der er ingen undskyldning for at komme af sted. Må afsted i aften….

Update: Jeg kom afsted i aften! Det var ikke et kønt syn, og tiden var ikke noget at skrive hjem om.
Men jeg gjorde det. YES!
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar