søndag den 23. marts 2014

Min weekend


Så fik vi holdt endnu en fødselsdagsweekend, og jeg har netop sat mig i sofaen for at puste ud og nyde de sidste par timer af søndagen sammen med computeren og fjernsynet. Huset er nogenlunde opryddet, taskerne til i morgen er pakket og madpakkerne smurt, så benene er smækket op på bordet, og jeg har ikke planer om at tage dem ned, før de skal dappe i seng.

I går havde vi besøg af Ms familie til fødselsdag. Børnene har 1 kusine på samme alder som F, så de nød virkeligt at lege med hende, da hun nu er ved at være så stor, at hun er sjov at lege med (1½ år)
Hvad mad angår, valgte jeg denne gang den nemme løsning, hvor frokosten bestod af kogt hamburgerryg, flødekartofler og en blandet salat med flütes. Til dessert chokolademousse. Denne dog hjemmelavet. 


Til kaffen fik vi lagkage med købe lagkagebunde, kagecreme med knuste makroner, brombærsyltetøj og bananskiver, daimmuffins med hindbær, Oreo cookies og udskåret frugt.

De Oreo cookies er jeg blevet ret glad for. Jeg lavede dem også 2 gange sidste weekend (først til kollegerne og derefter til min familie), så opskriften kommer selvfølgelig på bloggen snarest.

Daimmuffins med hindbær. I dagens anledning i "festdragt" bestående af hindbærfrosting og frysetørrede hindbær på toppen.

I dag har vi brugt tiden på oprydning, mens en forælder mere eller mindre konstant har være været "på" en halvsløj og pylret lille F. D og L har haft hver sin kammerat på besøg, og de hyggede sig gevaldigt det meste af tiden.

I formiddags, inden der kom legekammerater, var D, L og jeg en tur til de lokale papir- og glascontainere. D var afsted på sin havetraktor (med pedaler), hvor den tilhørende vogn var fyldt med reklamer, mens jeg gik afsted en en trillebør fuld af reklamer og en kasse med glasaffald. L var med på sin cykel og 3 (!) aviser i cykelkurven.

Da vi kom hjem, blev vi et stykke tid ude i haven. L øvede sig på sine rulleskøjter, og vi gik rundt haven og fjernede gamle blade og grene fra stauder, mens vi kunne betragte alle de nye skud, der er på vej nedenunder.


Da vi kom indenfor og havde fået frokost, nåede jeg, ind i mellem at sidde med en pylret F på skødet, at starte rengøring og oprydning af køkkenskufferne. Jeg fik hjælp af L, og selvom jeg kun nåede et par skuffer, inden F igen kaldte på min opmærksomhed, var det nu ganske hyggeligt, mens det stod på. L hyggede sig også, og vi fik bl.a. styr på skuffen med kageting og slik, hvilket var hårdt tiltrængt, som det ses her:

Drengene byggede med Lego i stuen imens L og jeg gjorde rent.

Note to self: må vist hellere få bagt nogle muffins igen snart, med alle de muffinsform jeg har liggende.

Og i morgen står så endnu en ny uge for døren. Det bliver spændende at se, hvad den byder på! 

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Mmmmm, daimmuffin det er godt nok længe siden jeg har lavet det. Må jeg vidst snart få gjort noget ved :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det må du da, for de er jo så lækre ;-)

      Slet