tirsdag den 28. oktober 2014

Halloween hygge


Jeg er begyndt at holde mere og mere af traditionen omkring halloween. Den reelle betydning af halloween, allerhelgensaften, betyder ikke så meget for mig. Derimod er halloween for mig blevet en slags fejring af efteråret i form af (primært) farverne orange og sort. Det sorte mørke og de orange græskarhoveder, der lyset i mørket. Jeg synes, det er top hyggeligt!

Jeg har længe haft et græskar stående med ambitioner om at kaste mig ud i en af de avancerede græskarstencils, som jeg har set så mange af på nettet, men efterhånden begyndte græskarret at nærme sig sin udløbsdato, så i weekenden var det på høje tid at få det udskåret. Et projekt D og jeg kastede os over.

Vi planlagde sammen, hvordan ”han” skulle se ud, og rensede sammen græskarhovedet for indhold. Selve udskæringen var dog mest mit værk. Græskaret var simpelthen for tykt til at en børnehånd kunne styre beskæringen med at skarp kniv på en forsvarlig måde.
Men vi hyggede os begge to alligevel, og det kom der denne fotoserie ud af:
Nu venter så Halloweenfest i børnehaven på fredag, hvor jeg vist kom til at melde mig til at bage kage. Fantasien er i fuld gang med at udtænke idéer, nu kommer så processen, hvor jeg skal formå at begrænse mig…
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Sikken et fint græskarhoved. Håber I hygger i aften ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-)

   Du kan tro, vi hyggede os. Ungerne havde en fest alle 3 :-)

   Slet