I eftermiddag skulle vi nemlig på besøg hos nogle venner. Så alt i alt en hyggelig dag med lidt gøremål og dejligt selskab. Jeg medbragte en rest af en hyldeblomstfromage, som jeg lavede i går, hvor vi havde gæster.
Hyldeblomstsmagen i fromagen er et dejligt alternativ til de traditionelle fromager. Dog smagte den ikke så kraftigt, så skal jeg lave det en anden gang, vil jeg se, om jeg kan finde en mere koncentreret saft for at få en lidt kraftigere smag (jeg brugte en saft, der skal blandes op 1/4). Det er dog en dejlig frisk dessert, som passer perfekt til sommervejret.
Opskriften har jeg fundet her. Jeg lavede dobbeltportion (8 personer), hvilket bliver en stor portion. Der var mere, end hvad der kunne være i skålen på nedenstående billeder.
Jeg lavede den aftenen inden, så den kunne stivne i køleskabet natten over.
Pyntet med flødeskum og revet mørk chokolade |
Close up |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar