Retten er ikke nogen æstetisk skønhed, men til gengæld er den fedtfattig og smager skønt.
Opskriften er fra hjemmesiden http://www.fedtfattig.dk/:
Jeg skriver retten, som jeg plejer at lave den.
Ingredienser:
300 g svinekød i strimler, uden synligt fedt
100 g kalkunbacon i strimler
3 porrer i ringe
4 gulerødder i skiver
1 hakket løg
Evt. 1 spsk olie (jeg plejer at undlade)
2 tsk. karry
3 dl. svinebouillon
1 dl. fløde, 9%
1 spsk. Maizena
Salt og friskkværnet peber
½ ds. ananas i stykker
Serveres med ris til.
Jeg skriver retten, som jeg plejer at lave den.
Ingredienser:
300 g svinekød i strimler, uden synligt fedt
100 g kalkunbacon i strimler
3 porrer i ringe
4 gulerødder i skiver
1 hakket løg
Evt. 1 spsk olie (jeg plejer at undlade)
2 tsk. karry
3 dl. svinebouillon
1 dl. fløde, 9%
1 spsk. Maizena
Salt og friskkværnet peber
½ ds. ananas i stykker
Serveres med ris til.
Risen koges efter anvisning på pakken.
Olien varmes i gryden, og kødet brunes heri.
Bacon, løg og karry kommes i.
Retten svitses nogle minutter under omrøring.
Porrer, gulerødder og bouillon tilsættes, og der skrues ned for varmen.
Retten simrer ca. ½ time til kødet er mørt.
Saucen jævnes med maizena rørt op med fløden.
Retten varmes igennem og smages til med salt og peber.
Ananasstykker tilsættes gryden, og retten er nu klar til servering.
Velbekomme.
Olien varmes i gryden, og kødet brunes heri.
Bacon, løg og karry kommes i.
Retten svitses nogle minutter under omrøring.
Porrer, gulerødder og bouillon tilsættes, og der skrues ned for varmen.
Retten simrer ca. ½ time til kødet er mørt.
Saucen jævnes med maizena rørt op med fløden.
Retten varmes igennem og smages til med salt og peber.
Ananasstykker tilsættes gryden, og retten er nu klar til servering.
Velbekomme.
Snittede grøntsager |
Snittet kalkunbacon |
Den færdige ret |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar