søndag den 4. september 2011

Stilleleg

Det var så den weekend! For vores vedkommende har det været en weekend med fuld knald på. Vi var i byen både lørdag og søndag. Og lørdag aften kom børnene først i seng v. 22 tiden. Men de er altså seje til vekslende sengetider! Til hverdag har vi selvfølgelig en fast rytme, men i weekenden kan de sagtens klare at komme sent i seng, og sover også for det meste (7-9-13) længere morgenen efter. Det gjorde sig også gældende i denne weekend. Derudover, var de begge gode til at snuppe nogle små lure. For Ds vedkommende i bilen, mens L fik sovet til middag i barnevognen. Så de har bare klaret det SÅ flot.

Derudover, har vi fået introduceret den fantastiske leg, stilleleg, her i weekend. Vores børn kan til tider virkeligt være nogle krudtugler, hvor bølgerne kan gå meget højt, fordi de gejler hinanden op. Og specielt L lever op til betegnelsen "krudtugle" med fuld damp! Derfor spurgt M i går, om de kendte legen. De gjorde de ikke, og var meget spændte på, hvad det mon gik ud på. Da de fandt ud af det, var legen med det samme et stort hit! Og det blev leget et stykke tid, til stor gavn for os forældre, der havde en smule summen i hovedet af al aktiviteten forinden.

Børnene er helt med på idéen, og kan klart anbefales til andre forældre, der hat brug for bare 5 minutters "summe-fri-zone"...  Vi skal ihvertfald lege det igen ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar