Den færdige gryderet |
Den anden dag prøvede vi denne gryderet for første gang. Det var en god ny måde at lave hamburgerryg på, og jeg synes faktisk, at resultatet blev ret godt. Vi skal helt sikkert have retten igen en dag.
Jeg har fundet opskriften her.
Ingredienser, 4 personer:
800 g. Hamburgerryg, rå
2 tsk. Karry
2 porrer, renset vægt
1 rød peberfrugt, renset vægt
1 grøn peberfrugt, renset vægt
1 fed hvidløg
70 g. tomatpuré, koncentreret
3 spsk. hvedemel
5 dl. Svinebouillon
2 dl. Piskefløde 38% (jeg brugte madlavningsfløde)
Salt
Peber
Serveres med ris til
Fremgangsmåde
Hamburgerryggen skæres i skiver og brunes let i smør med karry, evt. af et par gange, tages op.
Tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt mel og bouillon, vend det hele godt rundt. Læg hamburgerryggen tilbage i gryden. Småkoger under låg til grøntsager og kød er mørt, ca. 15 minutter.
Derefter tilsættes fløde. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.
Drysses med persille inden serveringen med løse ris til. (jeg brugte ikke persille)
Tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt mel og bouillon, vend det hele godt rundt. Læg hamburgerryggen tilbage i gryden. Småkoger under låg til grøntsager og kød er mørt, ca. 15 minutter.
Derefter tilsættes fløde. Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.
Drysses med persille inden serveringen med løse ris til. (jeg brugte ikke persille)
Hamburgerryggen steges |
Grøntsagerne tilføjes |
Dejligt med masser af grønsager.
SvarSletMange tak for din søde kommentar på Badut. Den bliver jeg glad for.
Det var så lidt :-)
SvarSletJeg synes jo, din blog er fin og er glad for at læse den, så derfor synes jeg også, det er vigtigt at fortælle det.