mandag den 28. november 2011

Krydret kødsuppe med pasta fra Weight Watchers



Under stormen i går var det tid til årets første suppe, besluttede jeg. Og det endte med en opskrift, som vi har fået mange gange før. En opskrift fra Weight Watchers' bog "Pasta- og kartoffelkogebogen". Suppen smager godt og krydret, men i går fik den lige rigeligt med pasta ift. opskriften, så der var ikke meget suppe over den, I know.. :-)

Men I skal da ikke snydes for opskriften alligevel.

Ingredienser:
300 g. hakket oksekød (jeg brugte 500 g.)
1 tsk. olie
½ tsk. paprika
½ tsk. chilipulver
½ tsk. oregano
1 løg
1 dåse (400 g.) hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
1 liter bouillon (jeg brugte grøntsagsbouillon, men har også tidligere brugt oksekraft)
½ dl. røde linser
½ dl. minipasta, f.eks. stelline (jeg brugte fuldkorns suppehorn og brugte jo så lidt flere end opskriften angiver. For mange flere!)
2 salatløg (brugte jeg ikke)
Salt + peber

Hak løget. Brun det hakkede kød i olie under omrøring, tilsæt løget og lad det stege sammen et par minutter. Krydr det godt.
Rør hakkede tomater og tomatpuré i og tilsæt bouillon.
Kog det op og rør pasta og linser i.
Lad det småkoge sammen under låg, indtil pasta og linser er blevet bløde.
Spæd evt. med lidt mere bouillon til konsistensen er passende.
Drys med skiver af salatløg over og server straks.

2 kommentarer:

  1. Uhm - Tror da også vi skal have suppe MEGET snart - Det ser super lækkert ud :)

    SvarSlet
  2. God fornøjelse med det.

    Vi er ihvertfald glade for suppen.

    SvarSlet