onsdag den 15. februar 2012

Det er så længe siden....

Dette er et indlæg, jeg har haft i tankerne i lang tid. I meget lang tid. Den opmærksomme læser (hvis en sådan findes) har nok bemærket, at der har været stille på bloggen siden primo december 2011.
På dette tidspunkt var overskuddet ikke til at blogge, på trods af så mange potentielle blogemner i den søde juletid. Tiden fløj af sted og druknede i juleforberedelser kombineret med træthed og kvalme. Sidstnævnte skyldes sådan en her:


Billede lånt her

Yep, vi skal nemlig være forældre igen! Vores 3. barn forventes ankommet i slutningen af juli. Det er jo en fantastisk dejlig nyhed, men har også betydet, at de første 3 måneder af graviditeten var lig med manglende overskud og pga. kvalmen også manglende lyst til at kokkerere og bage. Lysten er ved at vende tilbage igen, og jeg er også så småt begyndt at samle emner, som jeg gerne vil blogge om.

Den sidste måneds tid har jeg dog brugt på at tænke over, hvordan jeg kan komme i gang med at blogge igen. Jeg er rigtig glad for min blog, men pga. den lange pause har jeg oplevet en smule skriveblokering. For hvordan starter man lige op igen efter så lang en pause?

Men nu gør jeg det! Jeg er kommet til den erkendelse, at jeg ikke skal lade mig skræmme af min egen forventning om at starte op med masser af lange indlæg, helst hver dag. Det er ikke realistisk, har jeg indset. Energiniveauet er stadig ikke i top, men jeg vil gøre mit bedste for at få blogget med jævne mellemrum. Selvfølgelig for læsernes skyld, men primært for min egen.  Jeg synes allerede nu, det er dejligt at kunne gå tilbage i gamle blogindlæg og mindes daværende oplevelser og tanker. Det er en gave til både mig selv, men også til familien, så vi kan mindes selv små begivenheder, som ellers var blevet glemt.

Jeg glæder mig derfor til at komme tilbage til blogverdenen igen. Jeg har længe læst med i alt for mange blogs, og nyder det stadig, for det er en stor inspirations- og motivationskilde at læse om alle de andre ”blogdamer” (m/k), der befinder sig nogenlunde samme sted i livet som jeg.

I’m back!!

5 kommentarer:

 1. ... Og hvilken tilbagekomst! Det må da siges at være med manér :) Stort tillykke med den kommende familieforøgelse og velkommen tilbage.

  SvarSlet
 2. Tak skal du have :-)

  Og tak for velkomsten. Rart at føle sig velkommen tilbage :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med den kommende familieforøgelse.
  Som et velkommen tilbage har jeg givet dig en blog award. Se mere på min blog.
  Hilsen Christina

  SvarSlet
 4. Kæmpe tillykke med familieforøgelsen. Det er da stort. Og velkommen tilbage. Glæder mig til flere indlæg :-)

  SvarSlet
 5. Mange tak for velkomsten. Der kommer et nyt madindlæg om lidt.

  Og tak for blog awarden, Signes Mor! Det betyder meget for mig. Jeg skal nok sende den videre. Skal blot lige i tænkeboksen for at finde ud af, hvem jeg skal sende den til :-)

  SvarSlet