onsdag den 18. juli 2012

Ls sidste dag i dagplejen

I fredags var sidste dag, hvor L var dagplejebarn. Efter sommerferien venter børnehaven, hvilket hun har glæder sig til længe. Hun er kommet en del i børnehaven, når vi har hentet D, så hun er allerede på fornavn med de fleste (børn som voksne). Hun er også et meget selvstændigt og fremmeligt barn, så det skal nok blive en god oplevelse for hende.

Det er dog alligevel altid en smule vemodigt, når et kapitel i ens børns liv slutter.
For at gøre dagen lidt speciel, havde jeg bagt boller og medbragt dette pindsvin, som børnene og dagplejeren kunne hygge sig med om formiddagen.Ungerne blev helt vilde, da de så skildpadden! Dejligt, at der skal så "lidt" til at for begejstre, og når det tilmed er et sundt tiltag, vil jeg gerne give idéen videre.

Bollerne faldt også i god jord, og opskriften findes her.

Om eftermiddagen kom M, D og jeg og sagde farvel. Vi hyggede et stykke tid i haven, mens vi spiste resten af vandmelonen og bollerne. Vi havde valgt at give dagplejeren et Pandora armbånd med en charm af en lille pige med rottehaler, hvilket vi synes var meget passende for vores (lille) L. Det virkede til, hun blev glad for gaven. Dejligt at kunne give en gave, der blive vel modtaget, når vi (og ikke mindst L) har været glade for hende.

2 kommentarer: