mandag den 30. juli 2012

Ventetiden er lang.....

Og her sidder man så.... 6 dage over tid, suk! Er ved at være en smule træt af at vente uden at kunne foretage sig det helt vilde. Det er nu ikke fordi jeg ser specielt frem til fødslen, frygter det faktisk lidt, men prøver stadig at mentaltforberede mig selv på det, så jeg ikke går i panik denne gang, som det mere eller mindre skete de andre gange.

Men når vi nu i flere måneder har snakket om, at lillesøster kommer i sommerferien, er ventetiden ekstra lang for de 2 store søskende. Vi har jo haft ferie i mere en 2 uger nu, og der er endnu ingen baby kommet. Forventningens glæde sætter efterhånden sit præg på vores alle humør. Vi forsøger at gøre tiden hyggelig for børnene og har da også foretaget forskellige ting, i det omfang mor her nu har kunnet holde til det. Men vi kan ikke komme udenom, at der også har været nogle trælse dage indimellem. Børnene har bestemt leget pænt sammen, men når de ikke stimuleres nok i en længere perioden, ja, så ender de altså i totterne på hinanden. Forståeligt nok, men det har bestemt været med til at sætte hele familien under pres (specielt i sidste uge med 30 graders varme!)

Vi har bl.a. foretaget følgende i ferien:

En tur med veterantoget Vejle-Jelling-VejleEn rigtig hyggelig tur med begrænset varighed. Selve togturen tog 2*30 minutter med en pause på 45 minutter i Jelling. Der nåede vi at være et smule kulturelle og fik besøgt Jelling stenene, rendt op af én af gravhøjene (altså minus undertegnede!) og spist is!

Det er bestemt et besøg værd, og børnene synes det var rigtig spændende at køre med et tog fra gamle dage.

Vi har også været en tur i Skærup mini Zoo.


Jeg havde forinden hørt meget om stedet, så jeg var spændt på at se, hvad det gik ud på. Det er også et ganske ok sted. Det er bygget op omkring en tidligere bondegård, som løbende er blevet udvidet på udendørsarealerne omkring gården. Der er mange forskellige dyr, både zebraer, en hav af forskellige fugle, en del forskellige aber, pumaer og andre kattedyr, men der også var mere "almindelige" dyr som hængebuesvin, marsvin og geder.

Egentligt kunne vi bare have parkeret L ved denne lille pony, som det var muligt at få en ridetur på udenfor zoo. Hun snakkede ikke om andet hele dagen! Altså bortset fra gederne. Det nød de begge to. Og da de så også fik lov til at fodre dem, var lykken gjort.

Stedet var meget velbesøgt, og det kan da også være, vi kommer tilbage en dag, men jeg vil sige, at stedet mest egner sig til mindre børn. Der var også et større legestativ og nogle gynger osv. Så alt i alt et helt fint sted for vores familie. Prisen er naturligvis også en anden, end hos de større steder som Givskud osv. Vi brugte en 4 timers tid der (inkl. madpakkespisning), og så var vi egentligt klar til at køre videre. Men det var bestemt en god oplevelse.

Nogle andre højdepunkter har været hygge herhjemme i haven, da det gode vejr endelig meldte sin ankomst. Undertegnede fortrak ind under et skyggefuldt træ, men børnene har moret sig med badebassin og telt i haven, mens M har malet garage. D har endda sovet derude (i teltet altså) en nat sammen med M. Dét var stort!


Det var så også i løbet af disse dage, hvor vi alle endte med at gå lidt op i limningen. M malede dagen lang, der var 30 grader og børnene blev mere og mere hyperaktive. You do the math!!

Én af de dage, hvor det gik rigtig skævt, endte jeg med at tage børnene med en tur til stranden i Juelsminde. Egentligt ikke noget jeg havde specielt meget lyst til i min nuværende tilstand, men det endte faktisk med at blive en ret hyggelig tur, hvor både børnene og jeg fik lidt luft (hvis man ser bort fra 2*20 min. tur i bilen uden aircon!).


2 kommentarer:

 1. Åh husker ventetiden som var den i går!! Er gået over tid ved alle mine 3 :( Man hænger sig bare så meget i den dato! Og så går man bare amok når ALLE siger "ej har du ikke født endnu?" NEJ FOR HELV... ser det sådan ud!!!!
  *griner*
  Mon I ved hvad I får?
  Synes billedet hvor du sidder og troner i skyggen og kigger på ungernes leg siger alt :)
  Sender dig lige lidt energi. kh Libbie

  SvarSlet
 2. ÆV ja, det er så surt, når man går der og venter og venter....... Held og lykke med fødslen. Glæder mig til et foto af den lille ny:-)
  Kh Christina

  SvarSlet