mandag den 6. august 2012

Så kom hun endelig!
Onsdag d. 1. august blev dagen, hvor lillesøster besluttede sig for at komme ud til os.

Hun er født kl. 03.26 efter en dag med lidt uro i maven, begyndende småveer om aftenen, hvorefter det pludseligt gik stærkt om natten. Vi nåede at være en time på fødegangen, inden hun blev født. Mine ønsker om en epidural blev derfor heller ikke muligt denne gang, men til gengæld blev fødslen hurtigt overstået, for hun blev født på 2 presseveer. På 1. presseve blev hovedet født inde i fostersækken, for vandet gik nemlig aldrig, så hun kom ud i hinden. Og på 2. presseve kom skuldrene og resten af kroppen.

Ja, gu' var det hårdt at det gik så hurtigt, men dælme dejligt at få det overstået! Lillesøster var også lidt medtaget, da hun kom ud, men allerede efter 1 minut, havde hun en fin kulør, skreg und alles.

Inden fødslen var jordemødrene bekymrede for, om hun måske var for stor og skulle holdes øje med, men jeg ved ikke, hvad de har målt efter, for hun vejede 3076 g og var 48 cm lang. Så undrer man sig.....

Vi var hjemme igen kl. 6.30 efter at have været en tur forbi bageren efter rundstykker, og efter en times tid stod de store søskende op og mødte deres nye lillesøster.

Nu går dagene med at finde ind i rollen som en familie på 5. Lillesøster sover stadig det meste af dagen (og natten) væk, så indtil videre går det hele stille og roligt med at nyde hinanden.

6 kommentarer:

 1. TILLYKKE - hvor ser hun bare skøn og dejlig ud :)

  Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Vi synes selvfølgelig også, hun er noget af det dejligste :-)

   Slet
 2. Stort tillykke, hvor jeg elsker fødselsberetninger :)
  Skønt med en lille ny, hvad mon hun skal hedde???
  NYD hende!!!
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Vi nyder hende allerede alt hvad vi kan. Tiden går jo så frygtelig hurtigt.

   Efter lange overvejelser er vi kommet frem til, at vi har fået os en lille Frida :-)

   Slet
 3. Nåååårhhhh, hvor er hun sød! Og sikke et dejligt navn. Stort tillykke med hende og undskyld for det utroligt sene tillykke. Af en eller anden underlig grund har din blog været væk fra min reader, og er først lige kommet tilbage nu?! Meget mærkeligt. Men jeg er desværre så dement, at jeg kun læser de blogs, jeg bliver mindet om, har fået nye indlæg, så jeg beklager nok engang og skyder skylden på Blogger.

  Stort tillykke med hende! Hun ser dejlig ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor er du sød :-)

   Jeg kender det godt med kun at læse blogs fra readeren. Det gør jeg også selv. Der er jo alt for mange gode blogs derude til, at man kan huske at tjekke dem alle sammen.

   Slet