mandag den 4. november 2013

Der kom en storm forbi

Sidste mandag kom der da lige et friskt vindpust ind over Danmark, må man sige!

Jeg får ikke fulgt alt for godt med i medierne for tiden, så jeg havde ikke liiige hørt om stormen, indtil jeg mandag morgen læser de store overskrifter EFTER jeg er mødt på job! Super fedt, når nu vi havde følgende stående udenfor: havestole, fuglehus, børnestole, bord/bænkesæt, grill, et sandkasselåg af plastik + åbenbart en pose med grillkul (sidstnævnte finder jeg ud af under stormen).

Jeg tog derfor en rask beslutning og tog lidt tidligere hjem fra job i håb om at kunne nå at redde en smule, inden det fløj af pommern til! Det lykkedes mig heldigvis. Da jeg kom hjem var stormen godt i gang, men jeg fik båret samtlige løse dele ind i skuret, værkstedet, garagen eller hvor jeg nu lige kunne finde plads. Da jeg kommer om på én af terasserne, er overtrækket til Webergrillen allerede fløjet af og posen med kul er fløjet ud på terrassen. Jeg tænker, at hvis jeg sætter betrækket på Weberen igen og lægger et par mursten ovenpå, så går det jo nok. Det gjorde det så ikke, kunne jeg senere konstatere.

Om mandagen er jeg begyndt at gå til forældre/barn gymnastik med lille F fra 16-17. Det var så også lige det tidspunkt, hvor stormen valgte at slå til her hvor vi bor. Og ja, det stormede da pænt meget, da vi kom ud fra hallen. Lille F tog det i stiv arm, men snappede lidt efter vejret, da hun fik et friskt vindpust ind i ansigtet på vej hen til bilen.

Da vi kommer hjem konstaterer jeg så, at der åbenbart også stod en parasol på terassen, som jeg ikke registrede, da jeg styrtede rundt og pakkede ting sammen. Den lå ned nu, og Weber var igen uden betræk og nu også uden låg. Heldigvis lå det pænt ved siden af grillen, og der blev de under stormen. Jeg nåede dog at blive en anelse nervøs, da terrassen ligger lige ud til nogle store vinduespartier.

Som aftenen gik fulgte vi med i medierne og kunne se, hvordan man var ramt andre steder i landet. D fulgte ivrigt med, og vi fik nogle gode snakke om, hvad det var der skete. Som tidligere nævnt er han en følsom gut, så jeg var lidt nervøs for, om han ville kunne falde i søvn og sove natten igennem. Det gik heldigvis uden problemer. Tror det er vigtigt at få bearbejdet sådanne emner, så det ikke virker skræmmende, og så han ikke ligger og spekulerer på en masse uafklarede spørgsmål.

Anyway, vi slap fra stormen uden nogle skader. Heldigvis. For det var jo ikke alle i landet, der var så heldige...


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar