fredag den 4. april 2014

Fredagstradition

Vi har efterhånden fået en hyggelig fredagstradition herhjemme. I løbet af ugen er børnene ofte sammen med deres legekammerater efter skole/børnehave. Helst hver dag, hvis det stod til dem. Men inden jeg kommer hjem fra job, bliver det ofte lidt halvsent, så de kan kun lege max. et par timer, inden det er tid til aftensmad.

Men om fredagen er der lidt bedre tid. Jeg forsøger at komme lidt tidligere hjem fra job, og så er vores fredagstradition efterhånden blevet, at børnene (altså D og L) har hver sin kammerat med hjemme, som bliver og spiser aftensmad og ser Disneysjov hos os. Så er der jo lige lidt længere tid at lege i.

Ungerne nyder det, for det er bare så hyggeligt at sidde i sofaen sammen med vennerne og spise snolder og se Disneysjov.

Nedenstående billeder er fra sidste uge, for i aften var både D og L på besøg hos kammerater, hvor samme procedure foregik. F og jeg benyttede tiden til at tage en tur i Bilka og få klaret næste uges indkøb, så vi er fri for at bruge tid i weekenden på det.

Nu er begge børn kommet hjem igen, og de sover fredeligt i deres senge, så nu er der blogtid til mor her J
Pigerne havde barrikeret sig i teltet med iPad'en, men lille F fik allernådigst lov til at komme ind.
Og senere blev der danset til den store guldmedalje i stuen

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar