fredag den 9. oktober 2015

Når man uventet får en "fridag"

I aften skal M og jeg ud sammen med et vennepar. Planen var oprindeligt, at vores barnepiger skulle komme og overnatte hos os, men da D uventet fik mulighed for at komme med sin bedste ven til Lalandia i weekenden, og der dermed ”kun” er to børn at passe, tager barnepigerne vores piger med hjem til sig.

Ahhh…. Det bliver dejligt at kunne sove længe i morgen tidligt! (altså til en 7-tiden eller deromkring, ik’? Men pointen er, at jeg kan vågne af mig selv, og dét er fedt!)

Nå, men tilbage til i aften. Først skal vi ud at spise på Flammen i Horsens (iværksætterparret Ketty og Flemming, der oprindeligt startede "Flammen" kæden op, er fra mit "barndomshood", så det føles lidt lokalt), hvorefter vi skal ind og se Jonathan Spang på Horsens Ny Teater. M har fået billetter, fordi han er bloddonor, og det samme er vores venner.

Vores venners børn bliver også passet ude af huset, så det giver jo uanede muligheder for at lave ”alt muligt” efter Jonathan Spang, men altså…. Det er jo år og dag siden vi har været i byen i Horsens, så lige nu stresser jeg lidt over, hvad vi mon skal give os til, når vi har så mange muligheder.

Jeg kan i den grad relatere til Marens kalender den anden dag:


Lur mig, om ikke vi bliver trætte inden midnat. Man er vel småbørnsforældre!

Follow on Bloglovin

5 kommentarer:

 1. Jeg håber, at I havde en skøn aften. Jeg mindes ikke, at vi har været ude sammen med venner, siden vi fik børn, så dit indlæg fik en lille snert misundelse frem i mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en skøn aften, Emilie :-) Kan klart anbefales at få børnene passet og tage afsted. Selvom man (måske) er træt dagen efter, er det det hele værd.

   Slet
 2. Håber det var en fin tur :-) jeg kan som Emilie heller ikke huske hvornår jeg og kæresten var ude med venner! Det må jeg lige trække op på! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en rigtig fin tur, Birgitte. Godt jeg lige kunne minde dig om, at det er ved at være på tide at komme ud med vennerne ;-)
   Håber, det lykkes for jer snart.

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet