søndag den 18. september 2011

Fødselsdagsweekend

Sikke en efterårs dag vi har haft i dag! Vi har brugt dagen på oprydning, tøjvask og indendørs hygge, hvilket mængden af legetøj spredt over hele huset også bevidner om. I går fejrede vi nemlig Ls 2 års fødselsdag for familien. Det var en rigtig hyggelig dag, og L nyder at være i centrum, så hun var virkelig i sit es!

Vi har også fået en masse lækker mad i forbindelse med fødselsdagen, så i løbet af de næste par dage vil jeg blogge om de forskellige opskrifter, efterhånden som jeg får tid og overskud til det.

Hen på eftermiddagen i dag blev det opholdsvejr, så vi fik også lidt tid udenfor, hvor én af gaverne fra M og jeg skulle tages i brug:


Begge børn syntes, at det var helt fantastisk og var ikke til at hive ned fra gyngen igen. Dejligt med begejstring for gaver.

L fik også mange andre gaver. Et gennemgående tema for fødselsdagen var dukketing, Duplo og Barbapapa. Sidstnævnte hitter for stort lige nu, så hun fik en del gaver indenfor dette emne:


Og D var meget ivrig efter at hjælpe med gaveudpakningen. Dog med delvis succes og mange forhandlinger undervejs ;-)Og så er der også lige en billedmedley af fødselsdagsbordet:
Menuen var:
Hovedret:Vikingbøf m. ris og salatbar. Dertil hjemmebagt brød.
Dessert: Blomsterberg "Rødgrød surprice"

Det kaffe fik vi hjemmelavet Barbapapakage, bountykugler, søde kys og diverse frugt.

Opskrifter følger...

4 kommentarer:

 1. Tillykke med L. 2 år er sådan en dejlig alder hvor de virkelig begynder at opdage verden. Sikken hyggelig (og travl) weekend. Vi har et fødselsdagstog magen til jeres (+ et med dyr) og det er altid et hyggeligt hit.

  SvarSlet
 2. Mange tak :-)

  Ja, 2 år er en dejlig alder, hvor personligheden for alvor begynder at skinne igennem.

  Og sikke en fin blog, du har. Den skal jeg lige have kigget nærmere på....

  SvarSlet
 3. Tillykke med hende!

  Jeg må også sige, at vores hus og mængden af spredt legetøj på gulvet, vidner ekstremt meget om indehyggedag i går. På den måde er der noget helt særligt over "efterårsdage" :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak, Line.

  Ja, sådanne dage sætter klart sine spor i hjemmet. Men i det mindste er der ikke tvivl om, at børnene har hygget sig ;-)

  SvarSlet