Desværre glemte jeg at tage et billede, så jeg har lånt nedenstående billede her
Ingredienser:
2 kg. svinemørbrad
250 g margarine (brugte jeg ikke)
Sauce: 1 l. piskefløde (jeg brugte ½ l. piskefløde 38% og ½ l. cremefine ½ l. suppe af oksebouillonterning 2 løg 2 fed pressede hvidløg 2 spsk. karry (med top) 4 spsk. paprika 2 tsk. sukker 140 g. dobbeltkoncentreret tomatpuré | ||
Lidt salt Fremgangsmåde: |
I opskriften anbefales det at lade retten stå natten over, da det fremmer smagen. Jeg havde lavet den i god tid, så min var en tur i fryseren. Nu havde jeg jo ikke noget at sammenligne med, men jeg synes bestemt, at retten er anbefalingsværdig. Den smagte dejligt krydret og blandingen af paprika og hvidløg træder godt igennem. Hvis jeg skal lave opskriften en anden gang, tror jeg dog, jeg skifter al fløden ud med cremefine. Det tror jeg ikke bliver noget problem. Så bliver det trods alt lidt mere fedtfattigt. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar