fredag den 14. oktober 2011

Nye kagebøger

Billedkvaliteten er desværre ikke så god. M har udlånt vores kamera, så det er taget med mobilos


I sidste uge fik jeg disse bagebøger med hjem til samlingen.

Den nyeste kagebog fra Amo. Denne gang med juleopskrifter. Den skulle jeg bare have, da jeg synes de andre 3 kogebøger fra AMO er rigtig gode. Jeg tror også, der er flere af opskrifterne, jeg skal have afprøvet i forbindelse med julen i år.

Og så lykkedes det mig endeligt at få fat på ”The Hummingbird bakery kagebog” på dansk! Jeg har længe ledt efter den, så lykken var stor, da jeg fik fat i det sidste eksemplar i den lokale Føtex.

Og den skuffer bestemt ikke! Nu har jeg ikke prøvet nogle af opskrifterne endnu, men sjældent har jeg set en kagebog med så mange indbydende opskrifter! Så nu glæder jeg mig til næste gang, der er en anledning til at bage kage. :-)

God weekend til jer alle derude…

2 kommentarer:

  1. The huminbird er verdens mest solgte kagebog har jeg læst. Det er den nok ikke uden grund! Jeg har den faktisk selv, men kan ikke rigtigt huske at jeg har lavet noget fra den. Hav en dejlig efterårsferie (og mon ikke der kan sniges en kage ind...)

    SvarSlet
  2. Verdens mest solgt alligevel? Vildt! Men jeg synes, som sagt, også at opskrifterne ser vildt lækre ud. Kan slet ikke forstå, du ikke har lavet noget fra den... :-)

    Du må også have en god efterårsferie. Vi har ikke ferie, men jeg vil da nyde ugen alligevel.

    SvarSlet