onsdag den 9. november 2011

Film: Klassefesten

Billedet er lånt her

I går aftes var M og jeg en tur i biografen.  Det er alt for sjældent det sker, på trods af at vi begge godt kan lide at se film.


Vi havde booket Ms bror + kæreste som babysittere, som børnene er helt vilde med. Pasningen gik også problemfrit, så fremover må vi huske, at benytte os af denne mulighed for babysitning lidt oftere. Det er jo super hyggeligt, det glemmer vi bare i hverdagens trummerum.

Nå, men nu til filmen. Vi så den danske komedie ”Klassefesten”. Jeg havde på forhånd ret høje forventninger til filmen, da jeg havde hørt fra mange, at den skulle være super sjov. Og mine forventninger blev bestemt indfriet!

Jeg ser ikke så ofte danske film (hvilket jeg burde gøre noget mere i), men denne her var altså god! Den er ikke dyb på nogen måde, men er lige til at gå til og så er den sjov! As in S-J-O-V! Sjældent har jeg grinet så meget til en film! Personerne er godt spillet, og man kan uden problemer sætte sig ind i deres personlige problemer, som hele vejen igennem filmen skildres på en humoristisk plan. Til tider kan den tangere til at være en smule plat, men det afløses hurtigt at en anden problematik.

Så hvis I trænger til at rigtig godt grin, så vil jeg helt klart anbefale filmen!

1 kommentar:

  1. Den vil jeg også rigtig gerne se..... vi må lige finde en barnepige:-)
    Kh Christina

    SvarSlet