søndag den 2. september 2012

En søndag herhjemme

Vi har været i haven i dag. Børnene har hygget med forskellige lege bl.a. at lave mad i sandkassen, som de altid leger godt sammen om og M og D har tilbragt lidt tid med at snakke om, hvad der er inde i en bil (og nej, vi har endnu ikke fået ny bil! Vi har lånt farmor og farfars, da den kan rumme 3 autostole)Vi har også fået taget hul på projekt "Nyt hegn". For et par uger siden modtog vi materiale til et saml selv hegn, som har ligget ude foran huset siden, hvilket har betydet, at det desværre allerede nu er mærket af vind og vejr. Derfor skulle det i dag en tur i garagen, så det kan tørre, inden vi skal i gang med at male det.

Vores garage ser derfor nu sådan ud:

Og det lykkedes os kun at vælte det hele 1 gang. Ren dominoeffekt!


Det var dejligt at få taget hul på projektet, selvom vi ikke nåede så langt, så er starten nu gået. Jeg er mester i at starte projekter op, knap så god til at få dem afsluttet, men arbejder på det! I snart et års tid har udsigtet fra stuevinduerne set sådan ud:Hvilket jeg er ved at være pænt træt af! Vi bor meget åbent, så alle der kommer forbi ude på vejen har direkte udsyn til vores stuen/alrum efter det eksisterende pileflet blæste ud i en vinterstorm først på året. Endnu en motivationsfaktor for at få gang i projektet.

Bagefter gik M og børnene i gang med at få afsluttet et andet projekt, nemlig at få lagt fliser på terrassen. De har været taget op, da fugerne i husmuren har været repareret. Det lykkedes desværre ikke at få projektet afsluttet pga. vejret, men de kom da et godt stykke mod målet.Senere på eftermiddagen sænkede mørket sig og det begyndte at regne. Fornemmelsen af efterår indfandt sig, og det blev "fejret" med stearinlys på bordet. For første gang i mange måneder.Velkommen efterår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar