fredag den 5. april 2013

Påsken 2013

Jamen se nu der! Der kommer lige et indlæg... jow jow lidt har jo også ret, for det er jo længe siden sidst, I know. Men jeg vil gerne dokumentere sidste uges påskeferie, som på mange områder var ganske hyggelig, og så må jeg jo til tasterne.

Jeg startede ferien med at tage de to store børn med en tur til Odense for at besøge en veninde fra gymnasiet, som har jævnaldrende børn. Udover at hygge med flere af veninderne fra gymnasiet, havde turen også et andet formål; nemlig at få nogle skoldkopper med hjem! Jeg har ellers ikke tidligere ville opsøge sygdommen, fordi den jo nok skulle komme af sig selv fra daginstitutionerne, men altså det er jo så ikke sket endnu. Og D fylder snart 6, så jeg synes egentligt, det er ved at være på tide at få det overstået. Og skulle det ske, mens jeg stadig er på barsel, ville det bare være fino. Men lad os nu se. I morgen er det 14 dage siden, og vi har ikke set så meget som en plet endnu, såå....

Om søndagen var hele familien en tur i svømmehallen sammen med resten af Horsens (hmm..). Det var kun 2. gang, F var med i svømmehallen, men hun stornød det alligevel. Det er så dejligt at se, hvordan de 3 søskende, alderforskellen til trods, nyder at være sammen og nyde det våde element.

Mandag-onsdag var M på arbejde, så jeg havde allieret mig med nogle legekammerater for at D og L ikke skulle ende i totterne på hinanden! Det var primært legekammerater til D, da L kun lige et begyndt på det der med legeaftaler. Men nu er sagen den, at L, lige siden hun blev født, har troet, at hun er ligeså gammel som D, så hun holder sig bestemt ikke tilbage! Og heldigvis er D og hans kammerater gode til at tage hende med i legen. Så vi havde 3 rigtig hyggelige dage. Både med legeaftaler, men vi fik også tid til at nyde det dejlige vejr bl.a. med en tur på en legeplads i byen.

Helligdagene blev brugt på et besøg hos hvert sæt bedsteforældre, en tur i Legelandet i Vejle sammen med gode venner for derefter at afslutte ferien med at tage en tur i Bygholm Park i Horsens.

Hvorfor vi aldrig er taget i Bygholm Park før, begriber jeg ikke. Det ligger jo så tæt på. Altså M og jeg har da gået igennem mange gange, men efter vi har fået børn, har vi ikke tænkt på at tage derind. Aner ikke hvorfor, for det var bare den dejligste dag. Nu gjorde det fantastiske vejr jo også det hele meget mere idyllisk, men altså vi hyggede os max med at fodre ænder (og gæs! -dem var jeg nu ikke så pjattede med. De hvæsede af mig. Hvad sker der for det?). Derudover er der en supergod legeplads med forhindringsbane, træningsredskaber, svævebane, labyrint, vipper, gynger og meget mere.

Er det tid til billedspam, siger du? Ok...

Tju hej hvor det går...

Så er den lille familie på turArmen det er jo smukt, hva'?

Og så skulle der fodres ænder


Ænder på glatis havde høj underholdningsværdi. De skøjtede jo rundt efter maden.

Og så de f...... gæs! De er da nogle hidsige bæster sådan nogle, er de ikke?

Der blev brugt lang tid på forhindringsbanen.
Der er bl.a. en lang række bomme, som der gik sport i at forcere hurtigst muligt for D.


"Løbebåndet" på legepladsen


L skulle også slå kolbøtter, men der skulle lige lidt hjælp til.


Til sidst kom hun dog også rundt.

Dagen blev afsluttet med hjemmelavede pizzaer. Og det kom der dem her ud af:

Ls hjertepizza

Ds traktorpizza

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, i det dejlige vejr - og pizzaerne er da bare super fine!

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det var også en hyggelig dag :-)

   Slet
 2. SIkke nogle søde pizzaer - det må vi prøve næste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der skal heldigvis ikke så meget til, før børnene bliver imponerede :-)

   Slet